• Lidmaatschap

  Leden betalen maandelijks contributie. Dit gebeurt middels een automatische incasso. Om het contributiebedrag te bepalen wordt voor aanvang van elk seizoen, op 1 september, gekeken hoe oud iemand is op de peildatum 31 december. Uw kind kan bijvoorbeeld dus nog 12 jaar oud zijn voor aanvang van het seizoen maar toch in de leeftijdscategorie 13 t/m 20 vallen omdat uw kind op de peildatum 13 jaar oud is. 

  Leeftijdscategorie Contributie per maand
  t/m 12 jaar €16,-
  13 t/m 20 jaar €20,-
  vanaf 21 jaar €22,-
  recreant €11,-

   

  Ter info:

  - De contributie wordt rond de 1e van de maand geïncasseerd.

  - Het contributieseizoen loopt van 1 september t/m 31 augustus.

  - Het contributiebedrag is het hele seizoen hetzelfde.

  - Eventuele prijsverhogingen vinden op 1 september plaats.

  - Een recreant is iemand die alleen (mee) traint maar deze persoon speelt geen wedstrijden.

  Indien u moeite heeft met het betalen van contributie, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden ondersteuning aanvragen bij het Jeugdsportfonds Zeeland. Voor meer informatie, zie: www.jeugdfondssportencultuur.nlLet op: deze regeling is alleen voor leden t/m 17 jaar! Bovendien moet de ondersteuning voor aanvang van elk seizoen opnieuw worden aangevraagd.

  Normaal gesproken wordt er op een klein veld gespeeld, d.w.z. over de breedte van de zaal. Het gebeurt ook dat een ploeg op een heel veld speelt, vooral bij competities met ploegen buiten Zeeland. Dan zijn hier extra kosten mee gemoeid. Dit komt doordat Marathon dan de hele zaal moet huren van de gemeente. Deze kosten kunnen worden doorberekend aan de leden van het betreffende team. Echter wordt u hier altijd vooraf over geïnformeerd.