• Trainers komend seizoen

  21 apr 2020
 • Bij deze maken we een aantal trainers bekend voor komend seizoen.

  We zijn erg blij met de werving van de trainers tot zover. Komend seizoen gaan we het trainen geven iets anders vorm geven. We zullen enkele teams aan elkaar koppelen op het gebied van trainen zodat de meer ervaren / gediplomeerde trainers meer spelers trainen kunnen geven. Dit betekent het volgende:

  Heren 1 en U20

  Rakhes (hoofdcoach) geeft trainen aan de heren 1 en U20 (gelijktijdig) met als resultaat een grote trainingsgroep. Hij coacht ook beide teams en in het geval dat beide teams gelijktijdig (uit)wedstrijden spelen dan coacht Rakhes de U20 en zal bij de heren 1 een speler de coaching over nemen. Het heren 1 team gaat wederom uitkomen in de 3de klasse regio Zuid en probeert komend seizoen hoger te eindigen. Het U20 team schrijven we in in regio West 1ste klasse. Dit zal een goede uitdaging zijn voor dit team. Uiteraard kunnen spelers van de U20 bij de heren 1 als bankspeler fungeren.

  U18 en U16

  De U18 en U16 worden getraind door hoofdcoach Sjors en assistenten Amir (U16) en n.t.b. (U18). Sjors zal de trainingen leiden en het U16 team coachen dat gaat uitkomen in de 1ste klasse regio West. De assistent voor U18 zal de U18 coachen in de Zeeuwse 4de klasse U18 zoals afgelopen jaar.

  U14

  De U14 staan onder leiding van hoofdcoach Daniel en assistenten Sandy en Steven. Deze groep komt het eerste half jaar uit in de Zeeuwse 4de klasse U14. We hopen dat we de tweede helft van het seizoen kunnen groeien met de groep naar een 2de team en eventueel een niveau hoger wedstrijden spelen.

  U12 en U10

  De U10 en U12 staan onder leiding van hoofdcoach Sjors die alle trainingen zal leiden. We zijn hier nog volop bezig met het werven van assistenten voor de training en coaching.

  Opstartgroep

  Ook volgend seizoen gaat Marathon weer werken met een opstartgroep voor de jongste. Deze spelers kunnen het spelletje leren alvorens ze naar de U10 of U12 gaan. Ook voor deze groep lopen de gesprekken nog volop.

  We hopen binnenkort meer enthousiaste coaches te kunnen toevoegen aan trainersstaf. We houden jullie op de hoogte!

  Met sportieve groet, 

  Sjors van de Poel