• Teamindeling seizoen 2022-2023

  4 jul 2022
 • Beste trainers, spelers en ouders,

   

  Donderdag 30 juni hebben alle leden van Marathon hun laatste training gehad. De maanden juli en augustus kunnen jullie lekker genieten van de zomervakantie. En uiteraard lekker buiten op het pleintje basketballen (werken aan je vaardigheden). Wellicht vind je het leuk om met je vrienden mee te doen aan 3x3 basketbal (dit staat los van je vereniging).

  Komend seizoen starten vrijwel alle teams met trainen op maandag 5 september. Uitzondering zijn heren 1 en 2 die op 22 augustus starten met trainen. In de bijlage vinden jullie de teamindeling met per team de trainers, spelers/speelsters en trainingstijden.

  Bij een aantal teams kan de teamindeling nog veranderen op basis van inzet en niveau die wij zien aan het begin van het seizoen. Dit betreft de heren teams en de U12-1 en U12-2.

  We starten komend seizoen voor het eerst in lange tijd met een grote groep mini's (35+), waardoor we met meerdere U12 en U10 teams het seizoen de competitie in gaan. We hebben hier een leuke groep enthousiaste trainers en trainsters voor staan komend seizoen.

  We starten het seizoen voor het eerst met een meisjes u12 team met 2 jonge enthousiaste trainsters van BC Vlissingen!

  Bij de U14 hebben we lange tijd getwijfeld of we ook konden starten met een meisjes team, echter is de spoeling hier nog net wat te dun. Mochten er nog een paar meiden bij komen, dan kunnen we dit halverwege het seizoen nog overwegen. Het U14 en U16 team zijn dan ook gemengd met jongens en meisjes. Hartstikke leuk voor de sfeer, zeker in combinatie met deze leuke trainers!

  Het U18 team gaat komend seizoen onder leiding van coach Michiel door met de ontwikkeling die afgelopen seizoen is gestart.

  Bij de senioren hebben we komend seizoen maar liefst 3 teams. Heren 3 en 2 komen uit in de 4de klasse. We hebben de ambitie om met heren 2 hier mee te draaien voor het kampioenschap. Heren 1, vers kampioen in de 3de klasse, gaat komend seizoen in de 2de klasse ook voor een hoge klassering.

   

  Wij wensen jullie een fijne zomer!

   

  Sportieve groet,

  Technische commissie

 • Teamindeling 22-23