• Teamindeling seizoen 2020-2021

  13 apr 2020
 • Beste leden,

  Ondanks de corona virus maatregelen die we nu allemaal ondervinden zijn we achter de schermen bezig om volgend seizoen vorm te geven. Momenteel gaan we er vanuit dat we na de zomervakantie kunnen starten zoals we dat elk seizoen hebben gedaan. Mocht dit veranderen dan communiceren we daar uiteraard over.

  Concept teamindeling

  De concept teamindeling is veelal samen gesteld op leeftijd en waar nodig op kwaliteit. Verreweg de meeste teams spelen competitie binnen Zeeland. Er zijn enkele teams die buiten Zeeland competitie gaan spelen. Deze teams hebben in de bijlage een kleur gekregen. De trainingstijden zullen nagenoeg gelijk zijn aan de afgelopen seizoenen. We zijn nog volop bezig met het werven van trainers. Wij zullen jullie hier over informeren de komende maanden.

  Teams buiten Zeeland

  De teams die buiten Zeeland competitie spelen zijn:

  • Heren 1 (3de klasse net zoals afgelopen seizoen).
  • U20 (1ste of 2de klasse Zuid- of West-Nederland)
  • U16 (1ste klasse Zuid- of West-Nederland)

  Teams die buiten de provincie spelen dragen net als de teams binnen Zeeland zelf de reiskosten. Deze zijn uiteraard hoger vanwege de afstand. Houdt rekening met gemiddeld 10-12 uitwedstrijden per jaar. Het reizen naar uitwedstrijden wordt door de spelers of een van de ouders gecoördineerd. Speelt het team thuiswedstrijden op centercourt, dan komen hier € 30,-. per seizoen aan kosten bij per speler.

  Meisjesteam

  Het meisjesteam heeft afgelopen seizoen erg goed gespeeld en werd daardoor inde 2de seizoenshelft beloond met extra verre uitwedstrijden. Wij zijn als Technische Commissie achter de schermen nog druk bezig om voor dit team het e.e.a. ter regelen. Wij zullen hier z.s.m. over informeren zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben.

  Vragen of opmerkingen

  Mocht je een vraag of opmerkingen hebben stuur dan een e-mail aan info@marathonbasketbal.nl.

  Met sportieve groet,

  Technische Commissie Marathon

 • Concept teamindeling